Serveis

Serveis que ofereix la cooperativa
kiosko retoc

Gestió d’espais veïnals comunitaris

Dissenyem, desenvolupem i/o avaluem iniciatives comunitàries. Promovem mecanismes de millora del teixit veïnal i la participació ciutadana en l’entorn.

cli

Dinamització d’òrgans de participació infantil i adolescent

Impulsem, acompanyem i assessorem espais i òrgans de participació infantil i adolescent a escala local -Consells Locals d’Infància i Adolescència-  i estatal -Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya.

Fomentem la participació projectiva i alhora crítica amb l’entorn.

27747396_407765043021222_1382212264564527856_o (1)

Acompanyament socioeducatiu i laboral a joves

Acompanyem a joves en situació de vulnerabilitat en la recerca de noves oportunitats educatives i/o laborals.  Treballem en el marc de programes de foment de l’ocupació juvenil des d’una perspectiva integral i socioeducativa.

rbt

Facilitació de processos participatius veïnals

Dissenyem i facilitem processos participatius per a la transformació urbanística i social d’espais públics. Desenvolupem metodologies artístiques participatives de recollida de necessitats i interessos de la ciutadania des d’un enfoc comunitari, pròxim a les persones i transparent. Treballem especialment per incloure en els processos als col·lectius més invisibilitzats en el territori.

WhatsApp Image 2018-03-22 at 195441 (1)

Co-realització de recerques participatives

Dissenyem i desenvolupem recerques que integrin la participació de totes les persones implicades en l’objectiu de la recerca.

Captura

Impuls d’iniciatives socioculturals a l’espai públic

Promovem iniciatives amb centres educatius i / o entitats del territori per fomentar els espais públics com a medis educatius. Potenciem l’acció educativa fent ús dels espais públics de l’entorn.