Seguim circulant

 
Després de 5 anys, Circula Cultura seguim avançant i obrint camí. Mirem enrere contentes de tot el que hem recorregut, de sentir-nos acompanyades de tanta gent que ha fet possible tot això; amistats i participants que han fet créixer cada projecte i, de retruc, han fet créixer Circula Cultura i les persones que en formem part. També mirem endavant segures de qui som ara, i segures de voler descobrir qui serem d’aquí a un temps, quanta gent nova se sumarà a les nostres amistats, quants nous reptes vindran i ens faran crear nous projectes, espais i xarxes.
 
Celebrem els nostres primers 5 anys enmig d’un maig de 2020 incert que arrossega dos mesos de confinament, en els quals els carrers i les places s’han buidat de relacions humanes, alhora que les xarxes virtuals s’han omplert de noves relacions veïnals, oportunitats, formacions i cultura. No sabem si ens volem acostumar o no a aquesta nova manera de treballar o de relacionar-nos, però el que sí que sabem és que ens estem adaptant i resituant.
 
Confiem que les diverses crisis que deriven de la COVID-19 i la situació actual ens permetin reflexionar, millorar i alhora assumir i demanar responsabilitats, treballant per tal que Circula Cultura sigui una eina social que acompanyi els barris i els seus habitants durant els canvis que vinguin.
Ara més que mai es posa de manifest la importància del treball col·lectiu, les cures compartides i la defensa dels drets de les persones.
Des de la cooperativa estem repensant i revisant com posar-nos al servei d’aquest repte social i educatiu, així doncs tot i les dificultats econòmiques per les quals estem passant seguim treballant. No oblidant que les necessitats i motivacions de les membres de l’equip de treball són el Nord que ens orienta. Ara més que mai hem d’ajustar els ritmes de cadascuna de nosaltres.
 
Ara que fem anys voldríem poder celebrar-los com ens agrada: abraçant-nos i abraçant-vos.
 
Amb aquest text volem expressar tot l’agraïment i l’estima cap al projecte i cap a totes les que ens heu acompanyat al llarg d’aquest 5 anys, i dir-vos que tenim ganes de retrobar-nos amb totes vosaltres ben aviat.
 
Nuria Curcoll, Georgina Dezcallar i Vicky Laguía
Maig de 2020
 
invitacio 2020_5 anys
No Comments

Post A Comment