Renovem Imatge!

Comencem aquest curs presentant-vos la nova imatge gràfica de la Cooperativa Circula Cultura!

Estem molt contentes del resultat després d’estar treballant durant el curs passat en l’actualització i renovació d’aquesta, acompanyades per l’Albert Ramon (el dissenyador gràfic que s’ha currat els logotips circuleros des de l’inici del projecte). 

Arriben nous colors, formes més vius així com canvis subtils en el logotip. Aquesta nova imatge arriba en un moment de consolidació, maduresa i expansió territorial, de projectes i d’equip. Com ja sabeu des de fa més d’un any treballem a Catalunya i a Illes Balears on per exemple actualment estem coordinant un estudi sobre el benestar de la infància i l’adolescència a Mallorca.

 

Hem consolidat els següents projectes i serveis que properament podreu consultar-ne el dossier a la nostra web: 

  • ParticipaAcció!
    Formació i assessorament en la promoció de la participació infantil i adolescent en el territori per a professionals

  • Desmuntant el poder adult
    Sessions de reflexió, debat i acció per a desmuntar l’adultcentrisme

  • Radiant – La ràdio que roda
    Proposta educativa que posa el gran potencial pedagògic de la ràdio al servei dels processos d’aprenentatge dels centres socioeducatius
 

Aquest curs de moment seguirem acompanyant i aprenent de la mà de: Consell Local d’Infància i Adolescència de Sant Boi, Espai de Participació de Sant Just, Consell Local d’Infància de Castelldefels, Mediació artística al Casal Solleric (Balears), Equip educatiu Futbolnet de la Fundació Barça, equip tècnic que impulsa el primer Consell d’infants a Sant Carles de la Ràpita…

 

Pel que fa l’equip, aquest curs s’incorpora la Marina de la Maza, educadora social i pedagoga musical, per substituir a la Vicky durant la seva baixa de maternitat. 

 

Us desitgem un molt bon curs i seguim trobant-nos a les places, aules i carrers! No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.