Associació Circula Cultura  ha format part d’un curs molt interessat organitzat per Artibarri: pràctiques artístiques, participació i canvi social.

Vam poder fer un repàs a la història de les polítiques culturals i vam reflexionar sobre el concepte cultura  durant la sessió amb Javier Rodrigo.

Vam coneìxer diversos projectes i iniciatives, de la mà de La Fundició.  També, vam tenir la sort de conèixer l’Espai Física de la Fundició on vam poder conversar sobre les iniciatives i inquietuds que teniem com a grup i aproximant-nos a la complexitat de les polítiques culturals i les pràctiques sociocomunitàries.

De la mà de la Cooperativa Etcs i La Fundació de desenvolupament comunitari vam aproximar-nos a qüestions com la participació i les comunitats relacionals. Un espai de debat intens sobre la concepció de l’espai públic i la participació en ell.

Les disciplines artístiques van ser un eix cabdal durant els diferents dies del curs. Ens vam aproximar a les arts audiovisuals de part de Teleduca, vam experimentar amb les plàstiques gràcies a La Casa Amarilla. Vam poder conversar i debatre sobre els reptes i lideratges de l’educador-artista durant un matí facilitat per Artixoc. I per últim, ens vam arriscar amb estratègies pròpies del teatre. Coneixent de primera mà la l’escència del Teatre de l’Oprimit al Forn de teatre Pa’Tothom.

Agraïm a totes les persones de la xarxa que han fet possible aquest curs i ens han acompanyat durant les diferents sessions!

Podeu veure alguns relats de les sessions al web d’ARTIBARRI: https://artibarriblog.wordpress.com/

I les fotografies del curs al nostre Facebook: Fotografies Curs Artibarri

IMG_1859