Participa-Acció!

Formació virtual per a professionals

Formació virtual que aporta elements teòrics i pràctics per al disseny, impuls i dinamització d’espais de participació d’infants i adolescents 

 

Vols formar el teu equip en participació infantil i adolescent?

> Es tracta d’una formació virtual que aporta elements teòrics i pràctics per al disseny, impuls, gestió i dinamització dels espais de participació infantil i adolescent.


> La finalitat de la formació és que un equip de treball doni forma i sentit al seu propi projecte de participació adaptat al territori.

> El format i metodologia estan pensades perquè sigui l’equip qui prengui les millors decisions amb informació objectiva, pràctica i des de la perspectiva de drets i d’educació en la participació.

A qui va dirigida?

Equips de tècniques i regidores d’Ajuntaments que tinguin interès en impulsar un espai de participació al municipi. 

També es poden implicar altres figures professionals del municipi que posteriorment participaran en el projecte com (professorat d’escoles i/o instituts, educadores de centres oberts, membres d’associacions, etc.)

 

"La formació ens aporta a l'equip un procés de treball conjunt entre diferents professionals que normalment no treballem juntes"


Elena
Tècnica municipal

"A l'acabar estic al 100%! Ens transmeteu que tenim com a equip un projecte a les mans, que poc a poc s'està construint entre totes"


Rosa
Educadora de centre obert

"Espai de reflexió i motivació per tirar endavant amb el projecte de participació al municipi"Dolors
Tècnica municipal