Reflexions de l’equip que parlen del Kiosk, de l’espai públic, de l’educació social, de la mobilització social… de tot i de res. Bona lectura!

Doncs si, tenim un kiosk, o potser ell ens té a nosaltres, o potser és que ens tenim… i ens tenim perquè ens hem buscat, ens hem conegut i ens hem agradat, i estem profundament intrigades per descobrir el què ens depara el futur. Pel que fa al present, què podríem dir-vos?

El kiosk és per a nosaltres un espai en suspensió, buit de continguts i ple de possibilitats. Un espai amb caràcter, que no es deixa requalificar fàcilment, però que amb generositat ens ofereix la possibilitat de decidir de què l’omplim. Un espai per a posar en joc els nostres reptes, les motivacions i les pors. Per a posar a prova allò que ens han ensenyat els i les mestres que ens hem trobat al llarg del camí, de les quals hem après que, a vegades, menys és més.

 

Un espai per a un temps diferent. Un espai i un temps per a la trobada amb l’altre, per a estranyar la mirada, l’escolta i el pensament . Per a despertar l’atenció i posar-la en joc entre nosaltres, els altres i el món. I potser, qui sap, fer alguna cosa junts,  a foc lent, com es fan les coses que realment valen la pena.

 

Kiosk, feia més de deu anys que dormies. Nosaltres t’hem vingut a despertar del teu son, i tu has acollit els nostres somnis més profunds.  Esperem que vulguis aacollir també els de molta altra gent.

 

Per tot això i pel que encara ha de venir,

Gràcies kiosk.

 

T’estima: L’equip de Circula Cultura.

 

Altres publicacions: 

“Fes Kiosk” La recuperació d’un Kiosk des de l’animació sociocultural, l’art i la cultura