Què és FES KIOSK?

FES KIOSK és una iniciativa que neix en el marc de la convocatòria del concurs “Espais Buits” que llençà CoBoi Innova -des de l’Ajuntament de Sant Boi-, per tal de fomentar l’emprenedoria social i reutilitzar els espais buits de la ciutat. L’equip de Circula- Cultura! guanya un dels espais disponibles a la convocatòria de l’any 2015 concretament, el kiosc de premsa que s’alça a la plaça de la Generalitat del barri de Marianao, a Sant Boi de Llobregat.

circula_cultura-08

FES KIOSK, recuperació de l’antic kiosk de premsa de la plaça de la Generalitat. Sant Boi de Llobregat.

FES KIOSK, és una iniciativa d’acció social, educativa i comunitària. La intenció d’aquest projecte és reactivar la funció històrica del kiosk i explorar altres usos possibles emprant l’art i la cultura com a elements vehiculars per a l’intercanvi i aprenentatge col·lectiu i creatiu. 

Des d’aquesta iniciativa pretenem provocar espais de relació social, cultural i artística que convidin a la participació de les comunitats a l’espai públic. Entenem l’espai públic com un espai d’enriquiment social a on l’accés i la participació de tots i totes hauria d’estar garantida.

” Volem recuperar l’espai, en tant que punt de trobada social per a la circulació i la distribució de la cultura. Entenem el Kiosk com una defensa del què és comú, un lloc realment públic i obert a tothom, on les propostes educatives, artístiques i culturals siguin cosides entre tots i totes les involucrades amb aquest espai. “

 

 

KIOSK BUIT-01