Quin kiosk volem?

Donem tret de sortida a un procés que ens fa especial il·lusió i que considerem que és cabdal per a fer del Kiosk un espai més públic i comú!

 

Mi Sun Na i Claudia Misteli són dues joves estudiants de màster en disseny que ens han proposat un procés creatiu i participatiu  al Kiosk de la plaça de la Generalitat.

Al llarg d’aquests mesos obrirem espais per a escoltar als veïns i veïnes, conversari traçar quin futur volem pel Kiosk. Volem recuperar l’espai, en tant que punt de trobada social per a la circulació i la distribució de la cultura. Entenem el Kiosk com una defensa del què és comú, un lloc realment públic i obert a tothom, on les propostes educatives, artístiques i culturals siguin cosides entre tots i totes les involucrades amb aquest espai.

I de quina manera les persones que viuen a prop de la plaça o del barri  poden decidir quin kiosk volen? Doncs aviat us informarem com podrem respondre aquesta pregunta entre d’altres!

 

Us avancem algunes de les nostres idees…

futurs del kiosk

L’equip creix i estem molt il·lusionades en veure com podem obrir espais per a la participació veïnal. Gràcies a la Claudia i a la Mi Sun per la seva proposta i per voler treballar juntament amb nosaltres! Aviat us anirem informant de les accions que realitzarem i de quina manera podeu participar! Estigueu atents i atentes!

 

 

IMG_4479


IMG-20170410-WA0062

 

 

Part de l’equip treballant en la nova iniciativa!