L’equip de Circula.Cultura! es va presentar al juliol de 2015 a la convocatòria de cooperació que presentava el Col·legi d’educadors i educadores socials de Catalunya. Van presentar el projecte:   Circula.Cultura! Primer any de recuperació del quiosc des de l’acció sociocomunitària (plaça de la Generalitat, Sant Boi de Llobregat).

L’associació va guanyar el premi i un any després el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya publica en el seu bloc una breu ressenya de l’activitat al Kiosk: http://ceesc.blogspot.com.es/2016/07/que-han-fet-aquest-2016-els-projectes.html ( Juliol de 2016)

IMG-20160604-WA0071
Lectura del Manifest, 04 de juny de 2016

Així ens valoraven des del CEESC:

Després que tots els membres del jurat valoressin detingudament els projectes, es va arribar a l’acord de repartir el premi entre els 3 projectes següents (la resolució del comitè avaluador la podeu consultar al web del CEESC):

  • Circula.Cultura! Primer any de recuperació del quiosc des de l’acció sociocomunitària (plaça de la Generalitat, Sant Boi de Llobregat). Per ser el projecte més innovador que hem recollit i el que ha obtingut més puntuació a tots els nivells d’acord amb els criteris de les bases de la convocatòria. Un projecte jove, amb energia, que aprofita espais existents sense ús per reactivar una iniciativa cultural per a la ciutat de Sant Boi de Llobregat. Amb moltes capacitats, trencador i amb un fort potencial de transformació de l’entorn.
    Consulteu el perfil de facebook de l’Associació Circula Cultura!: https://www.facebook.com/associacio.circulacultura