Circula Cultura confinada

Amics i amigues, conegudes, ara que ja fa dos mesos que circulem a través de les pantalles us volem compartir alguns pensaments:

 

→ Hi ha dies que se’ns fa més difícil que altres. Estem acostumades a moure’ns entre reunions, assembles i formacions en contacte amb infants, adolescents i adults. Ara seguim en contacte però virtualment.

 

→ També estem pensant com seguir acompanyant a infants i adolescents des de la distància i la virtualitat. Aquests dies les vídeo-reunions ens han donat energia i hem pogut conèixer de primera mà com més de 50 nois i noies ho estan vivint.

 

→ Aquest estat de crisi ens ha dut a tenir moltes reflexions relacionades amb la conciliació laboral.

 

→ Hem acordat noves formes d’organització, ja que alguns dels projectes previstos no es poden començar i potser triguen uns mesos encara. Per això, la nostra jornada i sou s’ha reduït en un 50 per cent. Tot i aquest sotrac seguim circulant.

 

→ Per últim, tenim ganes de crear nous espais i xarxes on l’educació, la cultura i l’accés a la ciutat siguin el motor. Estenem la mà a entitats i cooperatives que vulguin cooperar i treballar per resoldre algunes de les necessitats que se’ns estan posant al davant.

 

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per ser-hi d’una manera o altra ☀️

 

#circulacultura
@cniacat
@santboicla
 
😉💬
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.