Alimentar el foc

Les sòcies de Circula Cultura a la fi hem estat quatre dies juntes després de mesos de treball virtual.
Hem trobat l’equilibri entre la feina i gaudir de la companyia, el foc i la muntanya.

 

En el dia a dia, ens trobem obstacles i dificultats que ara, la distància física aguditza. Fins i tot de vegades ens demanem perquè vam escollir l’autoocupació i format cooperatiu com a opció laboral…

 

Han sigut uns dies de debats i converses. Revisar què fem, com ho fem i perquè ho fem ens ha permès incorporar millores en la nostra organització i drets laborals. A poc a poc anem millorant el calendari laboral, les formes de comptabilitzar la feina, la gestió de la salut de l’equip, la formació de les treballadores.

 

Després de més 2 anys de treball estrenem el nou fons de reserva voluntari per a cures! Essencial en aquest context on s’evidencia que la salut (en un sentit molt ampli) ha de ser el centre de les nostres vides.

 

I després d’aquests dies de cura i reflexió ens reafirmem que es poden crear i sostenir estructures de treball cooperatives i que facilitin les vides de les persones que les fem possibles.

 

Així doncs, celebrem que ens hem trobat i que hem pogut reflexionar amb serenitat després d’un 2020 remogut i on la salut ha estat un eix central.
Ens agrada compartir també quan ens sentim orgulloses de la feina. Així que us deixem aquest petit-gran avenç de Circula Cultura!

 

🔆  SEGUIM CIRCULANT! 
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.