5 ANYS CIRCULANT!

 
Estem contentíssimes de rebre les vostres felicitacions: fotos, textos i vídeos que ens recorden un cop més que estem molt ben acompanyades en aquest camí que, després de 5 ANYS, segueix endavant!
 
AMIGUES I AMICS DE CIRCULA CULTURA: MOLTES GRÀCIES!

 

Gloria Garcia, col·laboradora en projecte de recerca comunitària
Albert Ramon, dissenyador gràfic, creador del logotip de la cooperativa
Clara Domenech, dinamitzadora d’espais de participació 
Marina de la Maza, educadora social i col·laboradora d’Educadores Salvatges
Luciana Chait, col·laboradora a Fes Kiosk
Ignasi Delgado i Cristina Muñoz, equip comunitari del barri de Marianao
Txelo Vidal, tècnica de cultura de Marianao
Júlia Canto, presidenta del Consell Nacional d’Infants i Adolescents
Mi Sun Na, col·laboradora al projecte Fes Kiosk

Imaginando a través del diseño y el color, con los niños y las niñas del Barrio Marianao, el futuro de su Kiosko. Los dibujos de cada uno de los niños, en sí, era un trozo de algo más grande, un futuro que parecía un puzzle, con muchas piezas sueltas, pero al juntarlas representaba el sueño de todos.


MI SUN NA
i CLAUDIA MISTELI
INVESTIGACIÓ I DISSENY
AL PROJECTE FES KIOSK!

Visiteu el seu projecte

Més enllà de tots els projectes i accions en els quals hem col·laborat conjuntament, des del pla comunitari volem destacar el gran canvi de la Plaça de la Generalitat arrel de la bona feina portada a terme per les companyes de Circula Cultura. La plaça ha esdevingut molt més que un lloc de pas, per ser un lloc de trobada. Gràcies al Kiosk s’ha generat un espai ple de vida, d’acollida i d’intercanvis.

EQUIP DE MARIANAO TÉ COR
SANT BOI DE LLOBREGAT

Des de que us coneixem no hem parat de circular amb vosaltres…. i ja en fa 5 anys! Us vam conèixer a raó del projecte “Fes Kiosk”, amb el què vau rebre un premi a la Convocatòria de noves iniciatives socials l’any 2015, teniu un reconeixement al millor Treball de Fi de Grau a Celebrem i construïm professió, us hem entrevistat a l’#EncapsuladES i heu participat a tot allò que us hem proposat. Gràcies per tots aquests 5 anys i esperem seguir circulant l’Educació Social amb vosaltres!

CEESC
(COL·LEGI D’EDUCADORS I EDUCADORES
SOCIALS DE CATALUNYA)

 

 

 

 

 

 

 

Collage de fotos al Kiosk

EQUIP D’ESFERA JOVE
SANT BOI DE LLOBREGAT

 

Diseño sin título(1)

Amb la curiositat per aprendre, ganes de reflexionar i qüestionar-se les idees preconcebudes. Amb la mà estesa i la generositat de compartir coneixements .. doneu llum a Sant Just.  FELICITATS Circula CULTURA, un futur ple DESCOBRIMENTS i un demà generós per a totes les persones que en formeu part ! Gràcies per contribuir a fer un món més just i més participat.

BERTA MARTÍ
AJUNTAMENT DE SANT JUST DESVERN

Circula Cultura: 2 anys dinamitzant el Consell Local d’Infància i Adolescència de Sant Boi de Llobregat. “Un equip jove amb la implicació i la professionalitat de qui porta anys treballant per donar veu a infants i joves de tot arreu. És un plaer treballar amb vosaltres. Per molts anys més, felicitats per la feina feta!!!

MÒNICA BARA
AJUNTAMENT DE SANT BOI DE LLOBREGAT

No sé si em reconeixeu amb l’atuendo covid, però justament he passat avui pel Kiosk i no he pogut deixar de pensar en vosaltres i en Circula Cultura. I en el vostre aniversari. Moltes felicitats! Espero q puguem celebrar-ho aviat a la plaça. I gràcies per tota l’energia positiva que heu deixat i que ara impregna el Kiosk, la Gene i bona part d Marianao i Sant Boi. Una abraçada molt gran! 🥳🥳

JUDIT BLANCO
FUNDACIÓ MARIANAO

Molts anys i bons Circula Cultura!

Quina sort haver pogut estar a prop vostre i especialment viure l’experiència de crear col·laborativament la banda sonora per Anem a la Plaça. Per jo va suposar un clic per veure que la meva pràctica com a músic i com educador s’han de fusionar molt més.

Per molts anys més d’aventures!

ÀNGEL GARAU

Ara que feu 5 anys, ens agradaria participar de la celebració amb una foto i un agraïment enorme per haver-nos acompanyat durant dos anys ( i esperem que més! ) al Marianao. En aquests camins que son les tutories de primer d’ESO, hem crescut, hem après i hem compartit molts moments únics, plens de ganes de fer el món millor i de posar significat a tots els minuts a l’aula, i fora d’ella!
Tant de bo veure-us crèixer, pel capbaix, 5 anys més! Per molts anys!

Una abraçada enorme,

INSTITUT MARIANAO
SANT BOI DE LLOBREGAT

 

 

 Hola chicas!!

Tras 5 años de vida, os deseamos sigáis volando hasta la cima, disfrutando de los éxitos y gestionando las decepciones!!! Brindamos por el equipo de Circula Cultura!!!

 

JORGE i DOLORES

Circula cultura fa 5 anys que és educació, sororitat, diversitat, acompanyament, sacrifici, revolució, esforç, empoderament… i és un plaer poder veure com creix, com canvia i com evoluciona. Per molts anys més d’oportunitats transformadores.

 

EVA CALZA 
COL·LABORADORA  DE CIRCULA CULTURA

Sóc una afortunada. He tingut l’oportunitat de veure néixer el Kiosk, Circula Cultura i ser present en moments puntuals d’aquest procés de creixement del projecte circulero! Només puc que estar agraïda amb l’equip de Circula Cultura. Per mi, sempre que he pogut acompanyar-vos ha estat un plaer. He après moltíssim de vosaltres i de la vostra forma de fer les coses: amb cura, amb una mirada transversal, oberta i inclusiva, amb molta passió, amb seny i professionalitat. Vosaltres m’heu obert les portes al món de la participació infantil i juvenil, m’heu convençut de la seva importància i he pogut vincular-ho amb l’arquitectura i la docència a secundària. Teniu un projecte preciós entre mans, i és una sort poder gaudir veient-vos créixer i participant amb vosaltres. Molta energia, i que no deixeu mai de circular! Que circuli la cultura molts més anys!

NEUS QUEROL
COL·LABORADORA DE CIRCULA CULTURA

 

Va ser un matí de nervis i bones intuïcioins.
De camí, el tren s’havia aturat, i mig plovia mig no. Vaig arribar just a temps. L’entrevista va ser en un cafè prop de l’estació; jo ja no estava tan nerviosa i vam riure les tres, va sortir el sol, ens vam acomiadar amb bona energia. El tren de tornada cap a casa no es va aturar. Ja fa més d’un any que circulo amb vosaltres i encara no em crec la sort d’haver-me creuat al vostre camí. A Circula hi he trobat aprenentatge, sentit i amistat. 

GRÀCIES, CIRCUS!

NÚRIA CURCOLL
TREBALLADORA DE CIRCULA CULTURA

DIANA MIZRAHI
SUPORT AUDIOVISUAL DE CIRCULA CULTURA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.