Una tarda amb la bruixa avorrida i la nostra imaginació…

Una tarda amb la bruixa avorrida i la nostra imaginació…

Una tarda amb la bruixa avorrida i la nostra imaginació…

Avui cada un/a de nosaltres hem escollit un conte de toooots els que hi podem trobar al Kiosk. Després ens hem col·locat en rotllana davant el Kiosk i hem escollit un de tots els contes que havíem agafat. Ha sigut difícil prendre una decisió, però ho hem aconseguit! Finalment hem escollit una de les històries del conte “La Bruixa avorrida es diverteix pel món”. Tots coneixíem a aquesta bruixota com al personatge secundari de les famoses històries de les Tres Bessones, però ens hem adonat que gairebé ningú/na sabia molt sobre ella. Hem volgut que la bruixa avorrida sigui la protagonista de la nostra tarda.
A més a més, a totes ens agradaven les il·lustracions de la Roser Capdevila i Valls, (feu clic al nom per conèixer més) la creadora de les Tres Bessones i de la Bruixa Avorrida.

Cada una de nosaltres hem llegit una mica en veu alta. La història de la bruixa avorrida que marxava a una fira de bruixeria a Nova York tot el que li passa a aquesta fira no us ho explicarem, sinó que us convidem al Kiosk a llegir la història. El que sí que us contarem és que ens ho hem passat pipa jugant a imaginar diferents finals, cada un d’ells més esburbat i divertit que l’altre!
Creiem que entre tots i totes hem passat una bona estona al costat dels contes, les histories i fent créixer la nostra imaginació!

Us convidem el dijous que ve a llegir amb nosaltres!

Alí, Pau, Ikram, Sania, Roberto, Esther i Georgina.

No Comments

Post A Comment