Circula Cultura obre les portes! (inauguració | 4 de juny, 2016)

4 JUNY 2016, “OBRIM PORTES”

 

Després de gairebé deu mesos de treball a “porta tancada”, Circula Cultura obrim les portes del Kiosk de la plaça de la Generalitat a tots i totes les veïnes del barri. Obrim amb molta il·lusió l’antic Kiosk que feia deu anys romania tancat, per donar-li un ús alternatiu al negoci de premsa i souvenir, però mantenint la funció d’un Kiosk com espai de relació social i de circulació de cultura.

 

Hem preparat un dia d’inauguració molt especial per a nosaltres i esperem que també ho sigui per vosaltres. Un acte simbòlic d’apertura al públic. Hem preparat la lectura del manifest de Circula Cultura, per expressar com i perquè fem el que fem. Perquè plantegem el Kiosk com un espai comú, espai de vida i per a la vida, reconeixent la ciutat com a espai de relació social i de vida en comú, i l’art i la cultura com a béns culturals per a tothom.

 

Hem volgut acompanyar aquest dia amb música. Un violí i un piano sensiblement sonant a la plaça, gràcies al Víctor i al Francesc i un bon repertori de cançons amb molta energia, de la mà de la Sara, la Noe i el Jorge.

 

Amb moltes ganes de què aquest espai tingui sentit per a tots i totesatentament,

 

Circula Cultura!
 
Circula Cultura
vàrem llegir el manifest
de l’associació
i inaugurem oficialment
l’espai FES KIOSK.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.